تعداد کل بازدید : 4140

  بازدید امروز : 3

  بازدید دیروز : 0

روابط عمومی تیم فوتبال شهدای پیامبر(ص)

 
سپاسگزاری دانشمند بر دانشش، به کار بستن و بذل آن به اهلش است . [امام علی علیه السلام]
 
نویسنده: دانا زیبایی ::: جمعه 87/4/28::: ساعت 2:27 عصر

نیمه رجب، هجران غم انگیز احیاگر حماسه های جاوید کربلا، حضرت زینب (س) را به سوگ می نشینیم.

 

ای شکوه حماسه در سراپرده حیرت! ای زخم خورده نینوا! ای بانوی خورشیدهای دربند! ای زینب قهرمان! تو که خود، وسعتی به اندازه همه سوگ های آفرینش داشته ای، تو که خود دریای بی کران اشک را، ساحل بودی، چگونه باید بر تو سوگواری نمود که ما سوگواری را از تو یادگار داریم. تو که آواز سرخ کربلا را از حنجره بردباری ات، به گوش تاریخ رساندی و اگر این حنجره صبوری و آن نطق آتشین تو در کاخ یزیدیان نبود، داستان جان سوز آن ظهر عطشناک در کوچه های تاریخ به دست فراموشی سپرده می شد.

به دنیا آمده بود تا صبر را شرمنده کند، زینب (س) این اسطوره تاریخ را می گویم. آمده بود تا عشق را مبهوت لحظه های زلالش کند. آمده بود تا صدق و وفا را به جهانیان بیاموزد و متانت و وقار را به نمایش گذارد. آمده بود تا رسالت خود را به انجام برساند؛ مونس و یار برادر، سالار قافله حسینی و غم خوار اسیران باشد. آمده بود تا فریاد بلند مظلومان باشد؛ فریادی که پژواک آن هنوز هم از ورای تاریخ به گوش شنوای دل های حق جویان می رسد.

اسیران بر هودجی از خون نشسته بودند. با حسین آمده بودند و بی حسین بر می گشتند و سالار قافله، زینب بود؛ هر چند خمیده و شکسته دل، ولی به پاسداری از حقیقت ایستاده بود تا امتداد راه برادر باشد. وصیت برادر این بود که "زینبم، بعد از من مبادا روی بخراشی و گریبان بدری و جزع و فزع کنی." و زینب اکنون آرام چون شقایقی داغ دار با مصیبتی عظیم در دل همراه قافله شده بود.

زینب (علیهاالسلام) در خانه رفیع امامت رشد یافته، از لبان وحی علم آموخته، و در دامان کرامت پرورش یافته بود. او لباس پاکی و تقوا پوشیده بود و به آداب و اخلاق اسلامی مزین گشته بود. زینب (س) فصاحت و بلاغت را از علی، نجابت را از فاطمه، صبر و شکیبایی را از حسن و مظلومیت در عین ایستادگی را از حسین آموخته بود؛ او روح بلند و رضا بود.

حضرت زینب (س) در خضوع و خشوع و عبادت و بندگی، وارث پدر و مادر بود. او بیش تر شب ها را با عبادت و بندگی حضرت حق به صبح می رساند و همواره قرآن تلاوت می کرد. تهجد و شب زنده داری حضرت زینب (س) در طول حیات پربرکتش نشد؛ حتی در شب یازدهم محرم با آن همه رنج و خستگی و دیدن آن مصیبت های دلخراش هم به عبادت خدا پرداخت. حضرت سجاد (ع) می فرماید: " آن شب دیدم عمه ام بر سجاده نماز نشسته و مشغول عبادت است." و نیز از آن حضرت نقل شده که "عمه ام زینب با این همه مصیبت از کربلا تا شام، هیچ گاه نمازهای مستحبی را ترک نکرد" و نیز روایت می کنند: "چون امام حسین (ع) برای وداع با زینب (س) آمد، فرمود: خواهرم، مرا در نماز شب فراموش نکن."

زینب (علیهاالسلام) در ایام کودکی، با برادرش حسین (ع) انس و الفتی عجیب داشت و در کنار برادر، آرامش می یافت و دیده از دیدارش بر نمی بست و از حضور مبارکش دور نمی شد. روزی حضرت فاطمه (س) نزد پدر رفت و عرض کرد: "پدر جان، متعجبم از محبت فراوانی که میان زینب و حسین است. این دختر چنان است که بی دیدار حسین شکیبایی ندارد." رسول خدا (ص) چون این سخن بشنید، آه دردناکی از سینه برکشید و اشک دیده بر چهره روان کرد و فرمود: "ای روشنی چشم من، این دختر با حسین به کربلا خواهد رفت و به هزار گونه رنج و بلا گرفتار خواهد شد."

حضرت زینب (س) تنها 56 سال امانت الهی خویش را بر دوش کشید. نقل است که در اواخر عمر آن بانوی بزرگ، در مدینه منوره قحطی پیش آمد. عبدالله بن جعفر، همسر حضرت زینب (س) در شام مزرعه ای داشت و ناچار به اتفاق همسر خود در آن دیار رحل اقامت افکند. حضرت در آن سرزمین بیمار شد و در همان جا روح خود، این امانت الهی را به صاحبش باز گرداند و با جسمی خسته از فراز و نشیب زمان و رنجور از جور مردمان به دیار باقی شتافت.

چشمانش را گشود و برای آخرین بار به دورترین نقطه خیره شد. در این مدت حتی یک لحظه چهره برادر از نظرش دور نمانده بود. آتش اشتیاق بیش از پیش شعله کشید و یاد برادر تمام وجودش را پر کرده بود. لحظه وصال نزدیک بود. دوباره خیمه های آتش زده و سرهای بر نیزه، چشمانش را به دریایی از غم مبدل ساخت. زینب (س) پلک ها را روی هم گذاشت و زیر لب گفت: "السلام علیک یا ابا عبدالله" و به برادر پیوست.

عروج ملکوتی آن بانوی مکرمه بنا به قول مشهور در پانزدهم رجب سال 62 قمری رخ داد. اینک مزار شریفش، قبله عاشقان خاندان عصمت و طهارت در دمشق (سوریه) است.


 
نویسنده: دانا زیبایی ::: پنج شنبه 87/4/27::: ساعت 12:52 عصر

بنابر اعلام روابط عمومی تیم فوتبال شهدای پیامبر ، برنامه های تیم در ایام تابستان و تا شروع ماه مبارک رمضان به شرح ذیل می باشد :


 - تمرینات


یکشنبه ها و چهارشنبه ها از ساعت 18:30 الی 20 - حرکت از مسجد پیامبر ساعت 17:45 - زمین شماره 3


جمعه ها از ساعت 8 الی 9:30 صبح - حرکت از مسجد پیامبر ساعت 7:15 - زمین شماره 3


 - جلسات هفتگی


سه شنبه ها از ساعت 21 منزل آقای امیرحسین احمدی


 - هیئت زینبیون


جمعه ها از ساعت 6 صبح منزل آقای محبی


 - استخر


جمعه ها بعد از انجام تمرین فوتبال


 


همچنین بر اساس اعلام روابط عمومی از این پس نحوه اطلاع رسانی در خصوص برنامه های تیم اینگونه است :


1- در حالت کلی برنامه ها همانند مطالب فوق بصورت کامل و ثابت به دوستان اعلام خواهد شد.


2- دوستان می توانند در صورت دسترسی به اینترنت از طریق وبلاگ تیم نیز از برنامه ها مطلع شوند.


2- در صورت هرگونه تغییر در برنامه های فوق و یا اضافه شدن برنامه ای دیگر ، بوسیله پیام کوتاه اطلاع رسانی خواهد شد.


3- هرگاه دوستان برنامه ای را فراموش نمودند و یا به هر دلیلی اطلاع نداشتند می توانند در یک ساعت مناسب به شماره 09356243565 (پیام کوتاه تیم) پیامک بفرستند و برنامه تیم را از طریق پیام کوتاه دریافت نمایند و یا با تماس به مسئول روابط عمومی به شماره 09124403491 از برنامه ها اطلاع یابند. 


 
نویسنده: دانا زیبایی ::: چهارشنبه 87/4/26::: ساعت 4:2 عصر

وبلاگ روابط عمومی تیم فوتبال شهدای پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) همزمان با میلاد با سعادت امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) و روز پدر راه اندازی گردید.


 
نویسنده: دانا زیبایی ::: چهارشنبه 87/4/26::: ساعت 3:39 عصر

اهل سنت که سر از خط علی می پیچند

                    پس چرا موسم حج گرد علی می گردند

 

نام علی: عدالت     راه علی: سعادت     ذکر علی: عبادت     عید علی: مبارک

 

خجسته میلاد با سعادت خورشید ولایت وصی پیامبر صادق انبیا پدر ایتام سرور جوان مردان عالم مول الموحدین امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) و روز پدر بر تمامی شیعیان و عاشقان ائمه اطهار (علیهم السلام) و پدران فداکار مهربان مبارک باد.


 
 
 
 

موضوعات وبلاگ

 

درباره خودم


روابط عمومی تیم فوتبال شهدای پیامبر(ص)

دانا زیبایی
نامگذاری تیم فوتبال به نام شهدای پیامبر به جهت زنده نگه داشتن یاد شهدای محله بوده است. ( اعضای تیم در خیابان پیامبر و حوالی آن سکونت دارند. )
 

حضور و غیاب

 

بایگانی

 

اشتراک